A-ISZ - Website.jpg
FELEMEL-E? 2019-10-13

Íme a sokak által várt werkfilm: így készült a FELEMEL című dal klipje, Ákos 23. saját rendezése.
A kisfilm az első 10 nap leforgása alatt elérte és meghaladta az 500 ezres (!!!) nézettséget a Youtube-on. Kétnapos ámokfutás, szó szerint halálos és életveszélyes helyszínek, könnyfakasztó röhögések és irgalmatlan feszültség, hogy vajon kész leszünk-e. Emlékezetes forgatás volt! A legújabb, a klipforgatást megörökítő videónapló-fejezetért KATT IDE!

A klipért KATT IDE!


FÉLMILLIÓ!!! FELEMEL!!! 2019-10-12
Örömmel jelentjük, hogy alig 10 nap leforgása alatt elérte és meghaladta az 500 ezres (!!!) nézettséget a FELEMEL, Ákos 23. saját rendezésű klipje! Köszönjük!
A klipért KATT IDE!

FELEMEL-klipforgatás. 2019-10-11
Kétnapos ámokfutás, szó szerint halálos és életveszélyes helyszínek, könnyfakasztó röhögések és irgalmatlan feszültség, hogy vajon kész leszünk-e. Emlékezetes forgatás volt! Ákos 23. önálló forgatókönyve és rendezése a FELEMEL klipje.
A teljes galériáért KATT IDE!

ARANYOS IDŐSZIGET. NR.1. 2019-10-11
Örömmel jelentjük, hogy Ákos új stúdióalbuma, az IDŐSZIGET a MAHASZ eladási lista 1. helyén debütált és pár nap alatt aranylemez lett! Szívből köszönjük!

FOTÓDÖMPING. 2019-10-10
Az IDŐSZIGET című új Ákos-album gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel jelent meg CD-n. A kiadvány megrendelhető ITT!
A képek Emmer László és Juhász Viktor munkáját dicsérik. A fotózásról két galéria is elérhető ITT és ITT.


EGY NEHÉZ NAP ÉJSZAKÁJA. 2019-10-09
Pontosan egy héttel ezelőtt, október 2-án, szerdán jelent meg az IDŐSZIGET, Ákos legújabb nagylemeze. Aznap 11-kor kezdődött a sajtótájékoztató, amelyet Kisó vezetett, valamint ezzel egyidőben jelent meg a FELEMEL nagy sikerű klipje, amely napokig vezette a Youtube-on a legnézettebb videóinak listáját, és néhány nap leforgása alatt több százezren tekintették meg. Ákos itt végre kézbe vehette Az év férfi előadójának járó Petőfi-díjat, amelyet Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója és Lobenwein Norbert fesztiválszervező adott át. A sajtóroham után gyors hangbeállás az esti, zárt körű koncerthez, ahova csak szerencsével, sorsolás útján juthattak be az érdeklődők: az Akvárium rég látott ilyen tüzes hangulatú klubbulit. Észvesztő volt! Köszönjük!
A fotókért KATT IDE és IDE!

VLAGYIVOSZTOK, VÉGÁLLOMÁS. 2019-10-08
A TURNÉ2019 utolsó két - és egyben leghangosabb! - állomására, Pécsre és Győrbe kísérjük el Ákost és csapatát, közben rövid bepillantást nyerünk a FELEMEL kliforgatásába - erről külön videónapló-bejegyzés lesz később! A pécsi előadásra megérkezik az első példány az IDŐSZIGET CD-ből, amelyet a Főhős büszkén mutat a zenekari tagoknak, és egy villanásra feltűnik a megjelenés napján lezajlott sajtótájékoztató és Premier Est is, majd a győri tombolda képeivel zárjuk az idei koncertkörútról szóló beszámolók sorozatát.
150 ezer (!!!) érdeklődőnek játszottunk idén, és még jön az Aréna is!!!
Szép kis menet volt, köszönjük!

Az idei 10. videónapló-epizódért KATT IDE!

GYŐRI DÖRRENET. 2019-10-07
Hangorkán és szeretetvihar a győri Audi Arénában!!! Elképesztő élmény volt a turnézáró előadás, eljátszottuk a legfrissebb sikerdalunkat, a FELEMEL című szerzeményt az IDŐSZIGET albumról, és még egyszer találkozhattunk a világ leglelkesebb közönségével. Köszönjük! A TURNÉ2019 során 150 ezer nézőnek játszottunk 20 nagyszabású koncerten, és majdnem 10 ezer kilométert buszoztunk. Fantasztikus év volt - és még nincs vége!
Jön a grandiózus évzáró koncert az Arénában!
https://web.facebook.com/events/1103267006500503/

A teljes győri galériáért KATT IDE!

TÚL A 200 EZREN! ELSŐŐŐ!!! 2019-10-05
Két és fél nappal a hivatalos megjelenés után, a FELEMEL klipje meghaladta a 200 ezres nézettséget!
A hatalmas érdeklődésnek hála, Ákos legfrissebb saját rendezése az ELSŐ helyre ugrott a Youtube legfelkapottabb videóinak listáján! Köszönjük!


ITT AZ ÚJ KLIP!!! - FELEMEL 2019-10-02
A MA megjelenő IDŐSZIGET-album új dalai közül a FELEMEL az első, amelyre klip is készült. Ez Ákos 23. önálló rendezése, saját forgatókönyv alapján.

Rengeteg információ, stáblista és dalszöveg a videó leírásában!
KATT IDE!