Ákos kép

VETÍTÉS VESZPRÉMBEN. JÖN A LIGET!

Jóval a vetítés előtt elkapkodták a jegyeket...

...a MAGUNK MARADTUNK bemutatójára Veszprémben, a Magyar Mozgókép Fesztiválon. Az esemény a lehető legelőnyösebb körülmények között zajlott: egy forró, álmos vasárnapon, délután kettőkor, egy 50 férőhelyes pinceklubban. Mi mindenesetre jól éreztük magunkat! A film utáni beszélgetés felemelő volt a Hangvilla aljában, Juhász Anna irodalmár gondolatai sokadjára is megihlettek bennünket. Hábermann Jenő producer személyes sztorijai, Juhász Viktor operatőr emlékei mellett én is megoszthattam rögeszméimet a lelkes egybegyűltekkel.
A beszélgetést dedika és további beszélgetés követte.

(Díjat ugyan nem nyertünk, de senki ne legyen csalódott: személyes becslésem szerint már most a miénk a legnézettebb kisjátékfilm a mezőnyből, és hol van még a vége... Önmagában az is kisebbfajta csoda, hogy egyáltalán neveztek minket. Minden díjazottnak gratulálunk! Emellett arról is elábrándozhatunk, hogy vajon miről is van itt szó. Mert hogy nem a filmekről, az biztos.)
A teljes galériáért KATT IDE!
A képeket köszönjük Kovács Bálintnak és a Magyar Mozgókép Fesztivál stábjának!
 
Most szombaton, június 18-án az egyik Budapesthez legközelebbi turnéhelyszínen, Székesfehérvárott koncertezünk, a Ligetben!
Jegyekért KATT IDE!
A buli székesfehérvári középiskolai diákigazolvánnyal ingyenesen látogatható!

Version 0.9.1.