MÉG KÖZELEBB KONCERTFILM

MÉG KÖZELEBB KONCERTFILM

A Még közelebb dalaira épülő koncertturné 2006. decemberétől 2007. szeptemberéig tartott, 19 állomáson csaknem 140.000 érdeklődőt vonzott. Az országjáró turnét tripla (!) DVD-kiadvány örökíti meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 990 Ft
1 db
Kosárba rakom

Leírás

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB - tripla DVD

Ákos 2006-os stúdióalbuma, a Még közelebb platinalemez lett, elnyerte az év rock albuma címet a Fonogram díjkiosztóján. A Még közelebb dalaira épülő koncertturné 2006. decemberétől 2007. szeptemberéig tartott, 19 állomáson csaknem 140.000 érdeklődőt vonzott. Az országjáró turnét tripla (!) DVD-kiadvány örökíti meg, amely világviszonylatban is ritka gazdag anyagot tartalmaz: az első korongon a 2007. májusi, budapesti, fergeteges hangulatú koncert felvétele szerepel, összesen 29 szerzemény, sztereo, Dolby 5.1 és DTS hanggal. 19 (!) dalnál találunk alternatív képsávot: itt tekinthető meg önállóan az a képanyag, amelyet a koncerteken háromosztatú kivetítőn láthattak a nézők.

A második korong az extra tartalmaké: itt a 2006. decemberében és 2007. nyarán játszott extra turnédalok kaptak helyet, összesen hat szerzemény, mindegyik három hangnormával és esetenként alternatív képsávval. Megtekinthetők a Még közelebb album klipjei is a korongon, négy dal, szintén sztereó, DD 5.1 és DTS hanggal. Emellett öt (!) dokumentumfilm is szerepel az extra lemezen: így készült a Még közelebb-album, az Adj hitet klip forgatása, turné-werkfilm, három akusztikus dal az Andante Borpatikában, valamint A hét parancsszó című verslemez készítésének dokumentumfilmje 2001-ből, Kaszás Attila emlékére.

A harmadik lemez pedig igazi különlegesség: az éppen tízesztendős, 1997-es Beavatás-koncert felvétele jelent meg először DVD-n! A háromlemezes kiadvány különlegesen szép digipack csomagolásban látott napvilágot.

A kiadvány a megjelenést követően hamarosan dupla platina státuszt ért el, a 2008-as Fonogram díjkiosztón pedig elnyerte az év hazai zenei DVD-je díjat.

Version 0.9.1.