ELŐKELŐ IDEGEN

ELŐKELŐ IDEGEN

Előkelő Idegen maxi cd

990 Ft
1 db
Kosárba rakom

Leírás

Ákos több,mint negyedszázada ír és ad elő dalokat. Kiadványainak többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számos szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy az Adj hitet.

Egy év koncertszünet után teljesen megújult produkcióval tért vissza a színpadra Ákos. A több mint három évtizede töretlen pályájú dalszerző-előadó igazán izgalmasnak ígérkező elektronikus előadással jelentkezett, amely – vadonatúj dalok mellett – nagy slágereket és áthangszerelt repertárdarabokat vonultatott fel komoly látványtechnika kíséretében. A “2012-es Szintirock” koncertprogram mindössze három alkalommal (!!!) állt színpadra. Először a 20. VOLT fesztiválon láthatta  a nagyérdemű. A jubileumi Sziget nulladik napján pedig bővebb repertoárral, az év egyik legnagyobb magyar zenei eseményeként, egész estés, önálló Ákos-koncerttel örvendezetette meg a közönséget.

Ezzel egyidőben elkészült  a stúdióban a szintipop-hangzású új Ákos-korong, amelynek első kimásolt dala 2012. április 12-én ELŐKELŐ IDEGEN címmel látott napvilágot. A maxikiadvány ezúttal egy CD-t és egy DVD-t tartalmaz. A CD-n hat felvétel hallható: a címadó ELŐKELŐ IDEGEN című szerzemény albumverziója és remixei. Olyan nevek értelmezték át az új dalt, mint Lepés Gábor, Szakos Krisztián, valamint a Compact Disco. Sőt ezúttal maga Ákos is jegyez egy remixet a kiadványon. A DVD-n az összes verzió megtalálható sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is (DD5.1 és dts). Ugyanitt kapott helyet a vadonatúj videóklip több verzióban, három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és a klipforgatásról.  A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány különlegesen szép digipack-papírtokban látott napvilágot.