SZINTIROCK / DUPLA ARÉNA 2016

SZINTIROCK / DUPLA ARÉNA 2016

 SZINTIROCK / DUPLA ARÉNA 2016 (DVD)

 

2 990 Ft
1 db
Kosárba rakom

Leírás

Ákos 2016. decemberében sorozatban a harmadik évet zárta dupla előadással hazánk legnagyobb fedett koncerttermében, a Papp László Budapest Arénában. Az eseményt DVD-n megjelenő koncertfilm örökíti meg: a kiadvány a szintirock-előadás összes dala mellett három hangnormát (sztereó, DD 5.1-es és DTS-hangot), valamint feliratokat és a koncert előkészületeit bemutató, exkluzív werkfilmet is tartalmaz. 

 - A 2016. decemberi dupla Aréna egy nagyon fontos és sikeres időszak záróeseménye volt: a szintirock stílusú koncertsorozat négy éve során csaknem hatszázezer koncertlátogatónak zenéltünk országszerte és a határokon túl is. Az eddigi leglátványosabb előadásainkat ennek a sorozatnak a keretében adtuk, ezt híven tükrözi ez a koncertfilmünk is - nyilatkozta Ákos.

 

A brutális látványvilágú anyagot 28 (!) kameraállásból rögzítették. Ákos és zenésztársai új oldalukról is bemutatkoztak a telt házas dupla koncerten: a gitárokon, zongorán és dobon is játszó főhős mellett a régi zenésztárs, Hauber Zsolt szintetizátorozik, a szintén billentyűs Lepés Gábor több dalban basszusgitáron, a dobos Bánfalvi Sanyi akusztikus gitáron is játszik. A hangzás és a látvány is gazdagodott az Arénában a VoiSingers kórus színpadra lépésével. Az előadásban a veterán énekes, Demjén Ferenc hangja és a legendás bemondó, dr. Bőzsöny Ferenc narrációja is hallható hangfelvételről. A kiadvány exkluzív papírtokkal, digipack csomagolásban, gazdag fotóanyaggal jelent meg. 

2017.  végétől Ákos produkcióit a Szerencsejáték Zrt. mutatja be!

A Szerencsejáték Zrt. évtizedek óta kiemelt támogatója a magyar kultúrának. 2017-től kezdődően pedig szeretnénk még inkább kifejezni a kultúra iránti elkötelezettségünket. Ezért is kértük fel Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, énekes-előadóművészt társaságunk nagykövetének, akire méltán tekinthetünk hazánk egyik legtehetségesebb és legismertebb énekeseként.  Biztosak vagyunk benne, hogy az együttműködésünk számos közös sikert tartogat majd a 2018-as évre.” – nyilatkozta dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója.

 Örömmel jelentjük, hogy ősztől a Petőfi Rádió előadóihoz csatlakozott Ákos.

Ákos évtizedek óta az első számú hazai könnyűzenei előadó, a Petőfi Rádió, pedig a leghallgatottabb zenei rádió, így nagyon örülünk annak, hogy az eddigi informális baráti viszonyt mostantól formális keretek között is tovább tudjuk gondozni” – mondta el Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió vezetője.