TÖBB NEM IS KELL - ARÉNA 2022.01.22. DVD

TÖBB NEM IS KELL - ARÉNA 2022.01.22. DVD

ELŐRENDELÉS!!!

November végén jelenik meg Ákos legújabb DVD-kiadványa a 2022. januárjában adott, telt házas Aréna-koncert anyagával és a hozzá tartozó werkfilmmel. Ákos koncertjein mindig komoly szerepet kap a vizualitás, de a TÖBB NEM IS KELL kétségkívül a leglátványosabb hazai produkciót örökíti meg.

3 990 Ft
1 db
Kosárba rakom

Leírás

A járvány miatt két alkalommal is elhalasztott, nagyszabású előadás során 28 dalt adtak elő a legrégebbi Bonanza-számoktól AZ UTOLSÓ BÉKEÉV című, legfrissebb középlemez dalaiig.

Az eseményt DVD-n megjelenő, impozáns koncertfilm örökíti meg: a kiadvány az előadás összes dalát tartalmazza három hangnormával (sztereó, DD 5.1 és DTS) és feliratokkal, valamint felkerült a DVD-re az előkészületekről szóló, izgalmas werkfilm is, amelyben a zenekar és a műszaki gárda tagjai is megszólalnak. 

Csak kiböjtöltük ezt a találkozást a közönséggel…! Sokat vártunk arra, hogy végre színpadra léphessünk. A koncertfilmen nem csak a dalok jelennek meg, hanem a közönség aktív részvétele, elsöprő lelkesedése is egyértelműen érezhető. Ettől egészen különleges hangulatú ez a felvétel. Azt is jó visszanézni, milyen elképesztő látványvilág szolgálta a dalokat ezen a grandiózus előadáson. Ritka alkalom, hogy az év elején és az év végén is koncertezhessünk a legnagyobb hazai koncertteremben: a felvételt látva még nagyobb erőbedobással készülünk a december 17-i évzáróra, amely szintén az Arénában lesz – nyilatkozta Ákos.

 

A valóban gazdag látványvilágú felvételt csaknem 30 (!) kameraállásból rögzítették. A koncerten a hagyományoknak megfelelően Ákos énekelt és gitározott, Lepés Gábor billentyűs hangszereken játszott, Madarász Gábor nagyszerű gitárjátékához a dobos Bánfalvi Sándor és Kálló Péter basszusgitáros biztosította a ritmikai alapokat. Az emlékezetes előadás során két vendégelőadó is színpadra lépett: a Bonanza-alapító, Menczel Gábor szintetizátoros, valamint Ákos lánya, Őri-Kovács Anna. A látványról elképesztő méretű, a teljes színpadot beborító aktív videófal-rendszer és robotlámpa-erdő gondoskodott: a zenekar tagjainak lába alatt is futott a képanyag, ami szürreális, valószerűtlen beállításokat eredményezett, különösen a felső nézetű kameraállásokból. A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban, rengeteg fotót tartalmazó kísérőfüzettel jelenik meg.

 

Országos megjelenés: 2022. november 29. 

Ajánlott fogyasztói ár: 3.990 Ft

Version 0.9.1.