Ákos kép

BUDAPEST PARK.

MA, július 20-án, szombaton jön az ÁKOS TURNÉ 2024 fővárosi, exkluzív bulija a Budapest Parkban! Maradék jegyek ITT!
Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
18:30 - Dánielfy
19:45 - Ákos
22:00 - koncert vége

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentes a helyszín!
🛍 Lesz helyszíni merchandise értékesítés, ez is készpénzmentes lesz!
♻️ Pultokban repohár rendszer működik
🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!
🌦️ Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! Az esernyődet kérjük, hagyd otthon! Ha nincs esőkabátod, eldobható esőponcsót biztosítunk, melyet a Park pultjaiban és Park Shopban tudsz megvásárolni.
👜 Sajnos nem áll módunkban 30x30x30 cm méret feletti csomagot beengedni. Ha elkerülhetetlen az ilyen csomaggal való érkezés, azokat a bejárat mellett található, korlátozott férőhellyel rendelkező külső csomagmegőrzőben, díj ellenében tudod elhelyezni.
🎟️ Ha megvetted a jegyed, de nem találod, írj a jegy@budapestpark.hu email címre. Ha mindjárt kezdődik a koncert, indulj el nyugodtan, mert a helyszínen, a Park jegypénztárában tudnak segíteni kollégáink.
🚦Fontos: a Soroksári úton hatalmas az átmenő forgalom, ezért kérjük, fokozottan ügyeljetek a KRESZ szabályaira, kizárólag a kijelölt gyalogos átkelőhelyeket használjátok, és közlekedjetek óvatosan!
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

További információk a Budapest Park szabályairól és az eseményről: KATT IDE!


Version 0.9.1.