Ákos kép

MA. HOLNAP! ÉS A JÖVŐ HÉT. (Vigyázat, hosszú hír!)

Három esemény, egy új kiadvány két formátumban!
Ma 18 órakor a szegedi Belvárosi moziban újra vetítik Ákos díjnyertes kisjátékfilmjét, a MAGUNK MARADTUNK című alkotást, amelyet saját novellái alapján írt és rendezett. A vetítést beszélgetés és dedikálás követi - az eseményre elővételben minden jegy elkelt!
 
Holnap a szegedi Dóm téren dörren a TURNÉ2022 műsora! Az ingyenes koncerten való részvétel - a tér korlátozott befogadóképessége miatt - regisztrációhoz kötött, a regisztráció pedig jóval a tervezett időpont előtt lezárult, mert beteltek a kiadható helyek. A holnap, 2022. szept. 24-én, szombaton 20.30-kor kezdődő előadásra ***18.30-ig meg kell érkezniük azoknak, akik regisztrációval rendelkeznek***!
Ha a regisztráltak közül valaki nem jön el, vagy későn érkezik, a felszabaduló helyek erejéig be tudunk engedni további érdeklődőket az előadásra.
 
A jövő hét csütörtökén, szeptember 29-én jelenik meg Ákos első filmzenealbuma CD-n és korlátozott példányszámú, 45-ös fordulatú, nagyalakú vinylen. Mindkét formátumú kiadvány melléklete egy 18 oldalas füzet a film legemlékezetesebb pillanataival és monológjaival. A filmetűdben megszólaló zenei atmoszféra minden egyes tétele szerepel a középlemezen, kiegészülve egy új szerzemény három verziójával: a filmmel azonos című dal, a MAGUNK MARADTUNK első részleteit már elcsíphették szemfüles érdeklődők - a szép kiállítású borító és füzet bemutatásával együtt ITT!
 
A megjelenés napján PREMIER EST lesz! Szeptember 29-én este 19 órakor és 21 órakor is levetítjük Ákos kisjátékfilmjét a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban, de más meglepetésekre is lehet számítani. Az eseményre játék útján is lehet jegyet szerezni, de jegyértékesítés is hamarosan indul az Uránia honlapján és pénztárában.
 
- CD előrendelés ITT!
- LP előrendelés ITT!
 

Version 0.9.1.