Ákos kép

ÜNNEPI SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY.

Négy programpont:
 
1. Ma 18 órakor együtt nézhetjük a tavalyi Nagyszombatra készült műsort. Versek-dalok, Úrjövet, istenvárás, igény a jóra. Persze csak annak, aki az ilyesmit szereti. Kattintható hivatkozás a videóhoz hamarosan!
2. A Pasaréti Ferences Plébánia ma esti, 20 órakor kezdődő húsvéti vigíliája (vigyázat, hosszú szertartás!) a világ teremtésétől a megváltás művéig a Biblia nyelvén beszéli el közös, emberi történetünket. Ákos - mint már korábban sokszor - ma is az egyik ószövetségi olvasmányt olvassa fel. Ezúttal a vigília személyesen nem látogatható, de a Pasaréti Ferencesek videócsatornáján élőben lehet követni.
3. Nemrég kaptuk a hírt, hogy holnap, 2021. április 4-én, Húsvét vasárnap reggelén a Kossuth Rádióban pontosan 8.07-kor (!) kerül adásba a Nagy Katalinnal rögzített ünnepi beszélgetés a Vasárnapi Újság című műsorban.
4. Szintén holnap, az esti órákban publikáljuk a Kérdezz-felelek válaszait. Egyórás, tartalmas monológ várható a videócsatornánkon - csak valódi érdeklődőknek. Hidegélelem és türelem jól jöhet. 🙂