Ákos kép

VALAMI VÉGET ÉRT.

És eljött a turnézáró előadás is: zenélő úton haladva jutottunk Szerencsre, ahol volt szerencsénk 35 fokban koncertezni.

A forró hangulat talán a képernyőn keresztül is átjön... Az országjárás fáradalmait ezúttal is Tarcalon, Áts Karcsi borász barátomnál pihentük ki, aki ismét elképesztő tételekkel kedveskedett nekünk - úgy hajnali 4 óráig. A csúcs egy 1991-es 6 puttonyos aszú volt, egyenesen az első Bonanza-BS évéből: ezzel koccintottunk Menczel Gabi egészségére, aki a szerencsi előadáson búcsúzott a két évadon átívelő vendégszerepléstől.
Fantasztikus koncertsorozaton vagyunk túl! Nagyon köszönjük!
A munka persze nem áll meg: már javában zajlik a HARMINC ÉV című jubileumi műsor előkészítése, és hamarosan megjelenik a KARCOLATOK jubileumi újrakiadása dupla LP-n. Már rendelhető, KATT IDE!
Ráadásul megjöttek a legfrissebb jó hírek a MAGUNK MARADTUNK című kisjátékfilmünk újabb külföldi sikereiről: a kísérőzene a Sanghaji Rövidfilmfesztivál rendezvényén AZ ÉV FILMZENÉJE lett, valamint bejutottunk a tesszaloniki fesztivál döntőjébe. (A vlog felvételének időpontjában még nem lehetett tudni, de azóta már kiderült, hogy végül A LEGJOBB FÉNYKÉPEZÉS díját kapta meg a Thessaloniki Free Short Festival rendezvényén az elsőfilmes kategóriában. Juhász Viktor operatőrnek ezúton is gratulálunk!)

A film zenéjét tartalmazó MAGUNK MARADTUNK-album ARANYLEMEZ lett és elnyerte AZ ÉV ALBUMA 2022 címet is.
A Sanghaji Rövidfilmfesztiválon AZ ÉV FILMZENÉJE díjat kapta meg.
- CD-rendelés ITT!
- LP-rendelés ITT!

A legújabb videónapló-epizódéert KATT IDE!


Version 0.9.1.